Arsenal jobban beállította a sportfogadás mélyfutást a Bajnokok Ligájában, mondja Arsène Wenger

<img ” src=”https://i.guim.co.uk/img/media/3c030aef354386ad5671eb421c1cbe78acbc2415/135_0_2716_2217/2716.jpg?w=700&q=55&auto=format&usm=12&fit=max&s=460d86381d46420cc5008fc34d98f75f” style=”display:none”/>

Arsène Wenger úgy véli, hogy az Arsenal komoly befektetései ezen a nyáron és nagyobb tapasztalataik a csapatukban jobb helyzetben vannak ahhoz, hogy kényszerítsék a bajnokok utolsó szakaszaiba történő áthaladást, mint a legutóbbi szezonban, amikor előkészíti a klub 19-es egymást követő kampányának vezetését a A Premier League klub, aki az elmúlt hat évszakban az elmúlt 16 év során kilépett Európából, megkapta az ijesztő feladatot, hogy versenyezzen az A csoportban lévő Paris Saint-Germain-szal. mivel a hazai bajnokságban a Qatari Sports Investments által 2011-ben megvásárolták, így a negyedik döntős négy kampányt egymás után vettek fel, és a legmagasabb internetes sportfogadás rangú oldal volt a szekcióban.Az Arsenal azonban optimista módon közelíti meg a kedd játékát a Parc des Princesben, mert az Unai Emery csapata számos sérülést gátol. Az elmúlt két Ligue 1-es játékban is megdöbbentek, és még mindig alkalmazkodnak az új menedzser módszereihez.Marco Verratti azt mondja, a második nem elég a PSG-hez az Arsenal összecsapás előtt. Tovább

Mivel a PSG két több talizmán játékos Zlatan Ibrahimovicban és David Luizban a Manchester United és a Chelsea között, Wenger közel 100 millió fontot töltött a nyáron, erősítve a csapatát.A túlnyomó többség olyan tapasztalt előadókra jutott, mint a Granit Xhaka, Shkodran Mustafi és Lucas Pérez – a játékosok, akiknek meggyőződése, hogy megmutathatják befolyását Európa elit klubversenyére.

„Régebben régebben játszottam csapat, mert amikor új emeletet építenek, mint az Emirates Stadion, akkor nincsenek források, ”mondta Wenger, aki a szerződés utolsó évében lépett be, de nem volt hajlandó arra, hogy az utolsó kampánya legyen Bajnokok Ligája.

„Van egy csapatom, ahol több tapasztalt játékos van. Természetesen vannak kivételek, de a csapat többsége alapvetően 24 és 30 év között van. Itt van a fizikai erő és a tapasztalat jó kombinációja.

„Nem 19 vagy 20 évesek. Ez az egyik legerősebb csapatom.És minden bizonnyal az egyik legrégebbi is. Mindig azt hittem, hogy esélyünk van, még akkor is, ha fiatal játékosunk volt, de biztosan nem volt sok játékosom ilyen hosszú ideig; tele vannak olyan játékosokkal, akiknek elegendő tapasztalata van ahhoz, hogy versenyezhessen. ”A francia védő Laurent Koscielny jelenlétéből részesül majd, miután visszanyerte a szombati győzelmét a Southampton felett.

Wenger várhatóan átadja Olivier-nek Giroud egy induló front, egy olyan nyakkendőben, amely a klub ellen megpróbálta kísérteni őt háromszor – 2011-ben, 2013-ban és 2014-ben -, hogy vezesse a Katari által finanszírozott projektet Párizsban.A PSG elnök közeli barátja, Nasser al-Khelaifi, aki a tulajdonosok televíziós állomásán dolgozott, az Al Jazeera BeIn Sport lett, és korábban elismerte, hogy tanácsot ad nekik, amikor kiderült, hogy érdeklődnek a labdarúgó-klub megvásárlása iránt.

Megkérdezte, hogy miért sohasem kísértették, hogy visszatérjen Franciaországba, hogy felügyelje a PSG-t, Wenger azt mondta: „Mert szeretem, hol vagyok. Jól ismerem a PSG-tulajdonosokat, de úgy érzem, mindig hűséges maradok az Arsenal Football Club-hoz, mert úgy gondolom, hogy ez egy olyan klub, amelyik a szeretett tulajdonságokkal rendelkezik. És ezért. Ez egy fontos játék, de nem hiszem, hogy túlmegy két jó oldalon egymás ellen. Nincs Bet 365 szimbolizmus, nincs szimbolikus jelentősége ennek a meccsnek.Csak a három pontot szeretnénk felvenni. ”

Jobb lehetőségeik lesznek, mint az eredetileg tervezettek a nem jellemzően törékeny PSG-oldal ellen, akik időnként dolgoztak, mióta a nyár folyamán Emery helyettesítette Laurent Blancot. Facebook Twitter Pinterest A Mesut Özil néhány Amy Lawrence-ben olvas, mint Arsenal fej Párizsban. Fénykép: Stuart MacFarlane / Arsenal FC a Getty Images-en keresztül

A spanyol edző komoly kritikát ért el, miután látta, hogy Monaco elvesztette az oldalát, majd a múlt pénteken Saint-Étienne-nél késő kiegyenlítőt fogad el. A hétfőn a Parc des Princes-i meccs előtti médiakonferenciáján a helyi kérdőívek hangja láthatóan megrettegett.Háromszor visszatért az anyanyelvére, hogy megpróbáljon rámutatni, és hangsúlyozta, hogy a vezetőknek időre van szükségük arra, hogy filozófiáikat új csapatokra vezessék, „bár a labdarúgásban ritkán adunk megfelelő időt”. Azt reméli, hogy Thiago Silvát a szezon első alkalomára alkalmassá teszi, a brazilok pedig teljes mértékben részt vettek a Camp des Loges-nál. Layvin Kurzawa, Javier Pastore, Serge Aurier és Maxwell – akik mindannyian kétségesek voltak ebben a szerelvényben – remélem, hogy szerepet játszanak.

„Igaz, hogy mindkét fél még mindig megtalálja a megfelelő tempót és a ritmus a játékukhoz ”- mondta Wenger. „Egy kicsit kemény kezdetünk volt, amikor néhány játékos későn visszatért a nemzetközi kötelességre a nyár folyamán.A fitneszszintek tekintetében is volt egy kemény szerelvénylista, de szerencsére elég erősek vagyunk, hogy fokozatosan jobb formává tegyük. Mentálisan készen állunk. Fizikailag még nem vagyunk teljesen készek.

„A PSG is hiányzott néhány játékosból, és néhányan később csatlakoztak, mint mi. De látni fogjuk. Jobb, mint az összes beszédem, ahogyan játszunk, a dinamikát és az intenzitást, amit a játékba tettünk. Bajnokságban játszunk, ahol, ha megnézzük az eredményeket a hétvégén, nagyon intenzív. A Bajnokok Ligájában szoktunk játszani a szükséges intenzitással. Ezt akarjuk tenni. Jól működik a játék, mint a beszélgetés.