Bet365 fogadás bónusz

Posted on Posted inBet365

Nyolc olimpiai kitüntetése ellenére, a Tour de France győzelem, a világ és az olimpiai időpróbák címei és a nyolc világbajnoki cím, ez egy olyan karrier, amely kétértelműségekre és Bet365 ellentmondásokra épült, és így végül – valószínűleg – véget ért.

Bármit is mondott a pillanatban, Wiggins utána hangzott, mint egy férfi, aki elfogadta, hogy ez valóban az út vége. Nem volt említés az ellentmondásokról, amelyek megpróbálták őt, és a Team Sky-t, mivel a terápiás felhasználási mentességének szivárgása szeptember Bet365 fogadás bónusz közepén; ez az epizód és annak következményei nem mentek el, de nyilvánvalóan kevésbé van, hogy úgy érzi, hogy azt akarja mondani róla.Bradley Wiggins a karrierjének befejezésével győzött vissza a szülőhelyre Tovább

Kérdezte, hogy ez valóban az utolsó versenye, Wiggins azt mondta: „Nem tudom.Éppen élvezni fogom a pillanatot ”, de aztán megadta azt a hangot, mint egy vallomás, hogy valóban nyugdíjba vonul. – Nekem reálisnak kell lennem. Ahogy a szívem akarja, a fejem nem. Nem szeretnék jövőre visszatérni, és nem nyerni, és nem lennék erős. Bizonyos ponton meg kell állítania, és ezt Bet365 mondanod kell, és azt hiszem, biztosan ez az utolsó Gentem hat, 18 évvel az első, 13 év óta az utolsó győzelmem óta.Ez egy véres jó inning volt. a pár karrierje nagyrészt párhuzamosan futott, és megjegyezte, kerékpáros történészének kalapjával, hogy a Tour de France-ban a sárga trikó és a zöld trikó utolsó győztesei Eddy Merckx és Patrick Sercu voltak. minden idők legnagyobb hatnapos versenyzője.

A következő évben azt mondta, valószínűleg a fiatal lovasok Bet365 támogatására fog összpontosítani a névadó csapatában, hozzátéve, hogy nem valószínű, hogy versenyezne velük. „Könnyen most itt ülünk, és a győztes dicsőséggel gondolkodjunk:„ Igen, tegyük meg mindent újra ”, de a következő évben nem szeretném azt gondolni:„ Hülye idióta, miért folytatta? ” mindig a tetejére akartam menni, és hihetetlen év volt: nyertem egy világcímet és olimpiai címet, a Gent hatot Cav-val: mi van még?Célom most az edzőterembe jutni, teljesen felaprítani, és a legerősebb csapatmenedzser a Bet365 pelotonban.