1xbet mobile

Posted on Posted in1xbet

Hoe 1xbet werkt: van registratie tot klantenondersteuning

Om te registreren op 1xbet.com moet je toegang krijgen tot de site, op Online spelen klikken zonder te downloaden en dan Nu registreren en doorgaan met het verzamelen van persoonlijke gegevens, waarbij je gebruikersnaam en wachtwoord kiest. Het is ook mogelijk om een ​​proefmatch te maken, zonder registratie, door te klikken op Testmatch onder login. Na activering van de spelaccount is identiteitsverificatie binnen 30 dagen vereist, zoals vereist door de AAMS-voorschriften. Uw eigen dubbelzijdig document, te kiezen tussen identiteitskaart, rijbewijs en paspoort, kan worden verzonden via het gedeelte Hulp → Documenten verzenden.

Klantenservice.

De 1xbet klantenservice is 24 uur per dag, 1xbet mobile via e-mail, via webmail en gratis (800 987 432). Chat en webmail zijn bereikbaar via Help → Onder Resultaten. In het geval van verbreking tijdens games waarin de actie van de speler tijdens zijn beurt plaatsvindt, zoals Blackjack of Video Poker, wordt de gebruiker automatisch teruggebracht naar het punt van onderbreking, om normaal verder te gaan. In spellen zoals Roulette, waar de speler aan het begin van het spel geen beslissingen neemt, is het mogelijk om de uitkomst van het spel te controleren door op PlayCheck te klikken.

Stortings- en opnamemethoden op 1xbet. In het online casino van 1xbet is het mogelijk om stortingen en opnames te doen met de volgende methoden:
– creditcards (Visa, Visa Electron, Postepay, Mastercard)
– betaalpassen (CartaSi)
– elektronische portefeuilles (Neteller, PayPal, Skrill)
– kraskaart (EcoPayz)