1xbet pariuri online bonus inscriere


Pentru informații suplimentare, serviciul de asistență pentru clienți este disponibil la numărul gratuit 800.999.445 și în chat live în fiecare zi de la 10:00 la 24:00. De asemenea, suport activ prin e-mail la următoarea adresă: info@1xbet.it.

Opinia noastră pe 1xbet

1xbet este un brand istoric în sectorul jocurilor de noroc, primul concesionar al statului italian din acest sector. După mai mult de 70 de ani de la primul bilet Totocalcio, compania a evoluat și a devenit o platformă online completă și modernă. Programul este larg, cu toate evenimentele sportive majore și seriile minore. Nimic de spus nici despre oferta de pe mobil, datorită unui site perfect optimizat și disponibilității aplicațiilor dedicate pentru toate sistemele de operare (Android, iOS și Windows Phone). Grafica clară, navigabilitatea bună de pe PC și aplicații și promoțiile interesante fac 1xbet o platformă completă de pariere. Serviciu competent și prompt de asistență pentru clienți atunci când a fost pus în discuție. Camera oferă, de asemenea, jocuri de casino 1xbet, dintre care am menționat promoția noastră exclusivă, poker, bingo și loterii. Sigur unul dintre cele mai bune site-uri de pariuri care nu pot lipsi printre casele de pariuri preferate.

1xbet, multe bonusuri 1xbet, servicii excelente de streaming și o varietate de sporturi și evenimente

Cine nu a auzit niciodată de 1xbet? Pentru majoritatea italienilor, asocierea cu loto și cartelele de ștergere este automată și imediată. Oferta unuia dintre liderii pariuri online bonus inscriere noastre, cu peste 1.500 de puncte de vânzare fizice în întreaga țară, cu siguranță nu poate include nici un portal online pentru pariuri. Așa că hai să vedem ce ne oferă 1xbet, brandul ales de către companie pentru a efectua această sarcină, care 1xbet bonus de bun venit își așteaptă utilizatori, ceea ce este selectarea sportive disponibile, astfel cum sunt șansele și multe altele.

pro

Transmiterea principalelor sporturi
Multe tipuri de bonusuri 1xbet și promoții
O mare varietate de pariuri pe eveniment

împotriva

Fără schimb de pariuri și retragere

Bonus de 1xbet

Bonusul 1xbet nu lipseste cu siguranta pe 1xbet, desi in prezent nu exista nici o promovare binevenita. Întotdeauna așteptați bonusuri 1xbet dedicate celor mai importante meciuri de fotbal și de tenis, inclusiv:

Acțiuni majorate până la 40%
Bonus 1xbet pe mai multe până la 300%
rambursări în cazul anumitor evenimente în timpul meciului, ca rezultat specific, dubluri, goluri de pedeapsă, expulzare și așa mai departe … (condițiile sunt întotdeauna diferite)
1x bonus de euro în caz de anticipare în minutul unui gol

Primul sfat pe care vi-l putem oferi este să verificați zilnic secțiunea promoții 1xbet, unde veți găsi în fiecare zi noi oferte care vizează meciuri sau evenimente specifice. Numărul de oferte este foarte mare (în acest moment între 1xbet bonusuri și rambursări există 18 promoții active dedicate pariurilor) și sunt întotdeauna legate de evenimente sportive de o importanță deosebită.

înregistrare

Înregistrarea pe 1xbet este împărțită în 6 secțiuni mici în care trebuie să introduceți datele cerute de regulamentele AAMS. Ca de obicei, atunci vom găsi datele personale, accesul și datele de contact, numărul de securitate socială (care vor fi calculate automat), posibilitatea de a încărca un act de identitate (care poate fi amânată pentru o dată ulterioară) stabilirea limitelor de joc (maximum 10 000 de euro pe săptămână) și aprobarea condițiilor contractuale.

Pe parcursul fazei de înregistrare, utilizatorii vor fi însoțiți în partea de jos a paginii de către contactele de asistență, la care puteți ajunge prin telefon sau e-mail, în cazul în care aveți îndoieli sau probleme cu crearea contului dvs.

1xbet Italia și licența AAMS

aams_logo1xbet este o companie italiană fondată în 1990 în Roma de către BNL, Sogei, Olivetti, Alenia, Mael, tutungerii Federația italiană și CNI. Compania a preluat numele în 2015 (păstrând în același timp identitatea, devenind astfel o filială a grupului) a Game Technology International, PLC și a fost listată la Bursa din New York.

1xbet are sediul la Roma, Viale del Campo Boario 56 / d 00154 și are aproximativ 1.700 de angajați.

1xbet poate conta pe o rețea cu peste 1500 de puncte de vânzare împrăștiate în Italia, datorită căruia marca 1xbet este indiscutabil asociată cu lumea pariurilor sportive.
Compania este, evident, concediată de AAMS și operează sub concesiunea nr. 15017

1xbet streaming

Unul dintre punctele forte ale 1xbet este cu siguranță serviciul său excelent de streaming. Jucătorii înregistrați cu un cont activ vor putea beneficia gratuit de o gamă largă de evenimente, inclusiv:

Fotbal: Liga, Bundesliga 1 și 2, Liga 1
Tenis: US Open, Roland Garros, Australian Open și ATP
Baschet: Serie A2, Coppa Italia A2 și FIBA
Volei: Serie A2 și Coppa Italia A2

Ce este mai bine decât să pariezi live și să ai ocazia să urmărești evenimentul în flux, chiar și prin telefonul smartphone în FULLSCREEN?