1xbet pariuri online bonus depunere

Informații suplimentare despre operator
1xbet născut în zorii noului mileniu printr-o intuiție a doi prieteni din Londra, Andrew Black si Edward Wray, care au stabilit sediul în Hammersmith, West London. Fundalul pariorilor și comercianți din cei doi fondatori a stat la baza ideii care a dus la nașterea noii societăți, sau să fuzioneze pariurile tradiționale cu piețele financiare. Sediul social a fost mutat în Gibraltar în 2011 pentru probleme fiscale. Grupul fuzionat în februarie 2016, un alt gigant de pariuri mondial, 1xbet, creând 1xbet, listate pe lista de la Londra. Pe piața 1xbet italian a fost prezentă încă din 2008 și a încheiat un acord de sponsorizare cu Juventus pentru sezonul 2017/18.

Calitatea serviciilor pentru clienți 7
Serviciul clienți 1xbet nu poate fi considerat printre cele mai înaltepariuri online bonus depunere puncte de vedere ale operatorului englez. De fapt, asistența telefonică este disponibilă numai între orele 10:00 și 18:00, deși serviciul este oferit în fiecare zi a săptămânii. Cu toate acestea, puteți fi, de asemenea, ajutat prin chat în fiecare zi de la 10:00 la 23:00. Aceasta este probabil cea mai rapidă și cea mai rapidă modalitate de a contacta tipii de service pentru clienți și de a obține un răspuns. Puteți scrie pentru a solicita asistență și prin poștă și în majoritatea cazurilor răspunsul ajunge în termen de 4 ore de la trimiterea cererii. Pe site este încă disponibilă o secțiune de întrebări și răspunsuri cu adevărat completă.

Instrucțiuni de licențiere și de securitate 10
Ca o casa de pariuri care operează pe teritoriul italian, chiar 1xbet este afiliat ADM și, prin urmare, oferă un serviciu cu toți parametrii de siguranță necesare. Protecția informațiilor privind datele sensibile ale utilizatorilor este foarte mare și este transmisă întotdeauna pe Internet printr-un sistem de criptare. 1xbet utilizează tehnologia SSL furnizată de HydrantID pentru criptarea secțiunilor site-ului unde sunt introduse datele cu caracter personal. Serviciul de schimb de pariuri, care funcționează cu principii similare cu cele ale tranzacționare, necesită cele mai înalte standarde de siguranță în scopul prevenirii fraudei și spălării de bani.
Chiar și casa de pariuri din Londra necesită trimiterea unui document de identitate pentru validarea profilului utilizatorului. Prin urmare, este necesar să se încarce prin contul personal sau trimite prin e-mail o copie față și din spate a pașaport, permis de conducere sau carte de identitate în termen de 30 de zile de la deschiderea contului. Documentul trebuie să includă și adresa de domiciliu sau de domiciliu a utilizatorului. 1xbet suportă, de asemenea, jocurile responsabile și, în același timp, promovează prevenirea oricăror probleme legate de dependența de jocuri de noroc. Acesta oferă de fapt, la instrumente, cum ar fi limitele de depunere și pierdere, auto-excludere, informațiile legate de auto-ajutor și legături cu organizații precum jocurile de noroc Terapia poate oferi informații și sprijin.

Puncte bonus 1xbet 5
În această secțiune vom analiza toate extrasele oferite de operator, care afectează evaluarea finală a revizuirii noastre 1xbet. Primul aspect luat în considerare sunt evenimentele oferite în live streaming pe site-ul, la care ne-am dedicat o analiză London Review oferă operatorului live. Acest serviciu este prezent: de fapt, puteți găsi unele evenimente live pe pagina dedicată schimbului, dar limitată la fotbal și tenis. Programul de streaming al fotbalului este interesant chiar dacă Serie A și Liga Campionilor lipsesc. Vorbește foarte diferit în ceea ce privește știrile și secțiunea socială. 1xbet este foarte activ pe Twitter, chiar dacă nu este urmat de mulți adepți. În plus, secțiunea de știri și previziuni de pe site, inclusiv un blog actualizat, este foarte bine îngrijită. Datorită schimbului de pariuri, multe comunități s-au născut pe această temă, adesea create de aceiași utilizatori pentru a se confunda pe această temă.

Pe premii, trebuie remarcat faptul că 1xbet Group a primit premii, cum ar fi Operator Social Marketing 2014 și 2015 EGR Awards Italia, precum și mențiuni de operator 1xbet operatorul de pariuri sportive din anul 2014. La nivel internațional are totuși 1xbet a primit Premiul Reginei pentru Întreprinderi pentru anul 2008 în comerțul internațional pentru schimbul de pariuri. În cele din urmă, în ultimele două categorii privind cursele de cai și sporturile virtuale, 1xbet este absent și, prin urmare, nu colectează puncte.

Concluzii: un operator inovator
Am ajuns la sfârșitul acestei analize pe termen lung și credem că este timpul să oferim o opinie generală operatorului. Dar aceasta este o problemă dificilă de rezolvat, așa cum am menționat deja mai devreme. De fapt, 1xbet se dovedește a fi un bookmaker cu contraste puternice. Pe de o parte, numele său este identificat cu bursa de pariuri, care este principala extensie internațională. Numărul de piețe pe care le pune este, de asemenea, incredibildisponibile. Plățile sunt cu siguranță bune și fac într-adevăr cheile și site-ul, precum și aplicația au o interfață grafică drăguță. În cele din urmă, menționăm și măsurile de siguranță ale operatorului, printre cele mai bune pe piață.1xbet bonus de bun venit120 € Pariați acum! Punctele forte și slăbiciunile 1xbetFin aici sunt enumerate pozitive, care au condus 1xbet la vârful categoriilor respective. Cu toate acestea, am văzut și câteva note grele. Primul este, fără îndoială, legat de foarte puținele sporturi pe care poți să pariezi. De asemenea, campionatele disponibile nu sunt atât de multe, chiar dacă este vorba de fotbal. În plus, serviciul pentru clienți oferă, din păcate, o disponibilitate orară limitată. Pe aceste aspecte 1xbet poate lucra mult, folosind experienta sa internationala, pentru a ajunge excelent chiar in Italia in toate sectoarele.